Painotalo TK

PainotaloTK / Painotaloshop

 

Kaudella 2016  Porvoon Taekwondo on aloittanut yhteistyön urheilu vaatteita ja tarvikkeita myyvän PainotaloTK kanssa. PainotaloTK on Seuran virallinen urheilutavarantoimittaja ja se pystyy tarjoamaan palvelua kaikille seuran jäsenille. PainotaloTK ja Porvoon Taekwondo ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston, jonka tarkoituksena on pukea Seuran jäsenet yhtenäiseksi ja näin ollen vahvistaa yhtenäisyyden tunnetta sekä ylpeyttä tulevaisuudessa. Valikoima on rakennettu perustarvetta ajatellen, mutta mikäli haluat jonkin asusteen jota ei löydy valikoimasta, ole yhteydessä varustevastaavaan. Perusvalikoiman ulkopuolelta löytyy laaja valikoima muitakin tuotteita.

TILAAMINEN
Tilaukset tehdään keskitetysti seuran varustevastaavan kautta. Käy tutustumassa PainotaloTK valikoimaan ja tämän jälkeen ilmoita tilauksesi seuran varustevastaavalle. Kaikki tilaukset tehdään aina tarpeen ja kysynnän mukaan. Tilauksen jälkeen varustevastaava lähettää tilaajalle laskun myClub palvelun kautta. Porvoon Taekwondon PainotaloTK valikoimaan pääsee tutustumaan seuraavan linkin kautta http://www.painotaloshop.fi/seurojen-tuotteet-porvoon-taekwondo-c-55_68.html tai sitten klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa PainotaloTK kuvaketta. Tilausten toimitusaika on 4-7 arkipäivää. Kaikkiin vaatteisiin tulee Porvoon Taekwondon logo tai teksti painatus. Painatus vaihtoehdot on kerrottu jokaisen tuotteen kohdalla.

TILAUKSEN NOUTO JA MAKSAMINEN
Kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi, saat viestin varustevastaavalta, jossa ilmoitetaan milloin varusteet ovat noudettavissa. Kaikki tilaukset toimitetaan seuran salille, josta ne saa lunastaa itselleen vain ja ainoastaan maksukuittia vastaan. Seura ei käsittele käteistä rahaa, joten kaikki maksut maksetaan aina verkossa. Lähes kaikilla ohjaajilla on varustekaapin avain, joten heille esittämällä maksukuitin saat varusteet itsellesi.

Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä varustevastaavaan.