Vanhempien pikkujoulu 5.12.2015

Pikkujoulu !

On aika juhlistaa mennyttä vuotta ja viettää aikaa yhdessä pikkujoulun merkeissä. Aloitamme pikkujoulut 5.12.2015 klo 15 salilla treenien merkeissä. Noin 1,5 tunnin treenien jälkeen siirrymme lähellä sijaitsevaan Falk Pron saunatilaanhttp://www.falkpro.fi/Pages/Saunavuokraus.aspx jossa on halukkaille sauna lämmin ja jouluruokaa tarjolla. Seura tarjoaa ruokajuoman. Treenin, saunan ja ruokailun jälkeen tapahtuma on K-18 ja jatkuu niin kauan kuin intoa riittää.

Alle 18-vuotiaat voivat halutessaan osallistua vaihtoehtoisesti junnujen pikkujouluihin Kraftwerkissa josta on avattu erillinen tapahtuma. Treenaamaan voi tulla lauantaina vaikka ei saunatiloihin tulisikaan.

Ilmoittaudu VIIMEISTÄÄN 27.11. jotta saamme ruokatilauksen menemään. Voit tulla paikalle myös ilmoittautumatta mutta silloin ei voida taata ruoan riittävyyttä.

Hallitus on saanut viestin pohjoisesta mahdollisesta pikkujoulujen yllätysvieraasta.

Pikkujouluterveisin, Hallitus

Julkaistu kohteessa Uutiset