Seuralle menestystä Loviisan kisoissa

Porvoon Taekwondo seura menestyi hyvin Loviisassa 14.3 järjestetyssä kauden avaus kilpailuissa. 5 ottelijaa ilmoittautui kilpailuihin, mutta valitettavasti Andrean matka katkesi jo ennen kilpailupäivää, kun hänen sarjaansa ei tullut muita osanottajia.

Aamupäivällä oli ottelemassa vain Ayrton, joka pääsikin suoraan finaaliin ottelemaan. Ayrton vei ottelun hienosti nimiinsä 13-5 ja voitti siis kultaa.

Iltapäivän otteluista sitten vastasivat Atte, Emilia ja Katariina. Atte aloitti vahvasti ja jatkoi samaa ottelu tyyliää koko kisan läpi ja voittikin kaikki neljä otteluaa. Hienoa oli huomata miten harjoittelu oli tuottanut tulosta ja lukemat olivatkin sen mukaisia. Aten ottelu voitot: 20-3, 14-7, 11-2 ja 14-2. Eli kultaa Porvooseen.

Emilia ja Katariina olivat ensimmäistä kertaa ottelemassa ja he selvisivätkin koitoksesta oikein hyvin. Tytöt ottelivat samassa sarjassa, ja ensimmäisen ottelun he ottelivatkin toisiaan vastaan. Emilia oli hieman parempi ja vei ottelun nimiinsä 5-0. Emilian seuraava päättyi tasalukemiin 4-4 ja jatkoajalla Emilia sai heti alkumetreillä napattua pisteen vastustajalta ja voitti jatkoajan 1-0. Emilia jaksoi viimeisen ottelun vielä hienosti ja voitti loppusekunneilla ottelun 3-2. Kultaa Porvooseen.

Katariina otteli erittäin hyvin toisen ottelun, mutta vastustan puolustus oli niin hyvä, että sieltä ei meinannut saada pisteitä mitenkään. Katariinalle tappion 0-2. Toisessa ottelussa Katariinalle osui potku suoraan pikkurilliin ja ottelun jälkeen pikkurilli turposi niin pahasti, että viimeinen ottelu päätettiin antaa luovutusvoitolla vastustajalle. Katariinalle 4. sija ensimmäisissä kilpailuissa, oikein hyvä suoritus!

Tässä vielä päivän tulokset Porvoolaisittain:

Ayrton Kalek B2P+73 Kultaa
Atte Saikko C2P-44 Kultaa
Emilia Varpio C2T+58 Kultaa
Katariina Varpio C2T+58 4.sija

Onnea vielä kaikille kilpailijoille seuran puolesta. 11.4 otellaan sitten Nurmijärvellä, kaikki innokkaan mukaan kokeilemaan ja ottelemaan!

Ayrton Loviisa kilpailuissa 2015

Ayrton Loviisa kilpailuissa 2015

Atte palkintojen jako Loviisa 2015

Atte palkintojen jako Loviisa 2015

Atte Loviisa 2015

Atte Loviisa 2015

Emilia ja Katariina Loviisa 2015 palkintojen jako

Emilia ja Katariina Loviisa 2015 palkintojen jako

Emilia ja Katariina

Emilia ja Katariina

Iltapäivän ottelijat

Iltapäivän ottelijat

Julkaistu kohteessa Seura, Tapahtuma, Yleinen