Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uuttavuotta kaikille Porvoon taekwondon -harrastajille!

Harjoitukset ovat taas käynnistyneet normaalisti ja kaikki alkaa palailla normaaliin arkirytmiin. Harjoituksissa onkin ollut mukavasti jo kävijöitä heti alkuun, joten eiköhän me saada tästä hyvä harjoituskausi käyntiin.

Sivuja yritetään päivittää kovaa vauhtia. Tietoa ja opastuksia lisäillä sivuille sitämukaan kun keretään. Sivut ovat edelleen melkoisen tuoreet, joten muistathan kertoa meille parannusehdotuksia ja uusia hienoja ideoita. Ehdotuksia ja ideoita voi kertoa meille treeneissä ja jos kumpikaan Krisu ei satu olemaan paikalla, niin kerro terveisesi omalle ohjaajallesi, niin hän kyllä kertoo sen varmasti eteenpäin!

Nyt sivuille on lisätty tulevan kauden ottelukilpailut ja junioreiden vyökoepäivä, joten käykäähän tutustumassa tuleviin tapahtumiin! Lisäillään tapahtumia sitä mukaan listalle, kun niitä tulee.

Muistutuksena myös, että alkeiskurssit alkavat ihan kohta. Joten houkutelkaahan kaverinnekin mukaan harrastamaan TAEKWONDOA!!!

 

Julkaistu kohteessa Seura, Uutiset, Yleinen