Harjoittelu pandemian aikana

Taekwondoharjoittelu elää koko ajan yleisten ja alueellisten rajoitusten mukana. Pyrimme jatkamaan harjoittelua rajoitusten sallimissa rajoissa. Ryhmien kokoa on välillä jouduttu rajoittamaan ja etenkin vanhempien harrastajien harjoittelu on nyt toistaiseksi keskeytetty. Muutamat maajoukkuetason kilpailijamme harjoittelevat tähdäten tuleviin EM- ja MM-kilpailuihin.

Harjoitussalia on tihennetysti siivottu kaksi kertaa viikossa ja harjoitusvarusteita ja kosketuspintoja on desinfioitu ahkerasti. Onneksemme salilla ei ole todettu tartuntoja tai altistuksia koko pandemian aikana.

Tällä hetkellä junioriharrastajat harjoittelevat normaaliaikataulujen puitteissa ja vanhemmat harrastajat ovat poissa harjoituksista toistaiseksi.

Mikäli sinulla on kysyttävää harjoittelusta tai mieltä askarruttavia kysymyksiä, voitte olla yhteydessä Ari Holmiin puh. 040 5053 355 tai ari.holmi [ät] pp.inet.fi

 

 

 

Julkaistu kohteessa Uutiset