Blogiarkistot

Harjoitukset alkavat vko.35

HUOMIO!!! MUUTOKSIA KAUDEN ALOITUSAJANKOHTAAN! Viikolla 34 ei ole harjoituksia. Viikolla 35 (24.8) aloitetaan suoraan normaaleilla harjoitusajoilla, eli EI KESÄAIKOJA! Alkeiskurssit alkavat ilmoitusten mukaisesti viikolla 34.

Julkaistu kohteessa Juniorit, Seura, Uutiset, Vanhemmat, Yleinen

Hiihtolomalla EI harjoituksia ja harjoitusajat muuttuvat

Seura viettää hiihtolomaa viikolla 8 (16.2 – 22.2), eli hiihtoloma viikolla ei järjestetä ohjattuja harjoituksia. Heti hiihtoloma viikon jälkeen olemme päättäneet ottaa uudet harjoitusajat käyttöön. Vanhempien ja junioreiden harjoituspäivät kestävät samoina, mutta junioreiden aikoihin ja ryhmiin tehdään pieniä muutoksia. Junioreiden harjoitukset

Julkaistu kohteessa Juniorit, Uutiset, Vanhemmat, Yleinen

Ottelutreenit PERUTTU ke 4.2

Huomio Huomio!!! Ottelutreenit on peruttu keskiviikkona 4.2.2015. Syynä peruutukseen on ohjaajienpalaveri joka pidetään tuona samaisena aikana. Eli keskiviikkona ei ole klo. 18.30-19.30 harjoituksia. Kaikki muut harjoitukset pidetään ihan normaalisti.

Julkaistu kohteessa Juniorit, Uutiset, Vanhemmat

Salikilpailut Porvoossa 7.2.2015

Porvoon Taekwondo järjestää yhdessä Loviisan Taekwondon kanssa salikilpailut Porvoossa lauantaina 7.2.2015. Salikilpailut pidetään Porvoon Taekwondon salilla osoitteessa Kisällintie 8, 06100 Porvoo, ja ne alkavat klo 10.00. Salikilpailussa käytetään Loviisan elektronisia panssareita ja toivommekin, että ottelijat toisivat mukanaan omat elektroniset ottelusukat. Nyt

Julkaistu kohteessa Juniorit, Tapahtuma, Vanhemmat

Taitokilpailut

Perinteiset Porvoon ja Loviisan väliset taitokilpailut kisailtiin Loviisassa 20.11. Osanottajia oli mukavasti mukana molemmista seuroista ja kilpailu olikin tasaväkinen. Kilpailuissa nähtii erittäin hienoja suorituksia ja kaikille kisailijoille tuli hyviä onnistumisia omissa suorituksissaan. Tänä vuonna voiton vei Porvoo, yhden pisteen erolla.

Julkaistu kohteessa Juniorit