Blogiarkistot

Harjoitukset alkavat vko.35

HUOMIO!!! MUUTOKSIA KAUDEN ALOITUSAJANKOHTAAN! Viikolla 34 ei ole harjoituksia. Viikolla 35 (24.8) aloitetaan suoraan normaaleilla harjoitusajoilla, eli EI KESÄAIKOJA! Alkeiskurssit alkavat ilmoitusten mukaisesti viikolla 34.

Julkaistu kohteessa Juniorit, Seura, Uutiset, Vanhemmat, Yleinen

Uusia 8.kup vyöarvoja

Keskiviikkona 18.3 suoritetiin 5 uutta 8.kup vyöarvoa. Onnea kaikille vyönsuorittaneille!

Julkaistu kohteessa Seura, Uutiset, Vanhemmat

Hiihtolomalla EI harjoituksia ja harjoitusajat muuttuvat

Seura viettää hiihtolomaa viikolla 8 (16.2 – 22.2), eli hiihtoloma viikolla ei järjestetä ohjattuja harjoituksia. Heti hiihtoloma viikon jälkeen olemme päättäneet ottaa uudet harjoitusajat käyttöön. Vanhempien ja junioreiden harjoituspäivät kestävät samoina, mutta junioreiden aikoihin ja ryhmiin tehdään pieniä muutoksia. Junioreiden harjoitukset

Julkaistu kohteessa Juniorit, Uutiset, Vanhemmat, Yleinen

Ottelutreenit PERUTTU ke 4.2

Huomio Huomio!!! Ottelutreenit on peruttu keskiviikkona 4.2.2015. Syynä peruutukseen on ohjaajienpalaveri joka pidetään tuona samaisena aikana. Eli keskiviikkona ei ole klo. 18.30-19.30 harjoituksia. Kaikki muut harjoitukset pidetään ihan normaalisti.

Julkaistu kohteessa Juniorit, Uutiset, Vanhemmat

Salikilpailut Porvoossa 7.2.2015

Porvoon Taekwondo järjestää yhdessä Loviisan Taekwondon kanssa salikilpailut Porvoossa lauantaina 7.2.2015. Salikilpailut pidetään Porvoon Taekwondon salilla osoitteessa Kisällintie 8, 06100 Porvoo, ja ne alkavat klo 10.00. Salikilpailussa käytetään Loviisan elektronisia panssareita ja toivommekin, että ottelijat toisivat mukanaan omat elektroniset ottelusukat. Nyt

Julkaistu kohteessa Juniorit, Tapahtuma, Vanhemmat

ALKEISKURSSILAISET!!!

Hei kaikki uudet alkeiskurssilaiset! Muistakaahan käydä rekisteröimässä itsenne myClub palveluun, niin saamme teidän tietonne ajantasalle. Palvelun kautta myös lähetetään tärkeitä informaatio viestejä, joten on tärkeää että täytätte oikean sähköposti osoitteenne, ettekä jotain keksittyä osoitetta.   KLIKKAA TÄSTÄ REKISTERÖITYÄKSESI!    

Julkaistu kohteessa Uutiset, Vanhemmat

Vyökokeisiin osallistujat!

Tämän vuoden vyökokeisiin osallistujat muistakaa olla yhteydessä Jaakkoon. Jaakolta lisäohjeita vyökokeita varten.

Julkaistu kohteessa Seura, Vanhemmat

Vanhempien harrastajien pikkujoulut!

TERRRRRRVETULOA vanhempien harrastajien pikkujouluspektaakkeliin 6.12.2014! Pikkujoulut aloitetaan joulutreeneillä salilla klo 15-16.30. Salilta siirrytään saunan ja jouluruoan pariin salin lähellä oleviin saunatiloihin. Sinne on salilta kävelymatka, pari sataa metriä. Saunatilat on varattu pitkälle yöhön joten aikaa yhdessäoloon ja performanssitaiteiluun on riittävästi.

Julkaistu kohteessa Vanhemmat